Челси набеляза полузащитника на Барселона Филипе Коутиньо за наследник на Еден Азар, който почти на 100% ще премине в Реал (Мадрид) през лятото, твърди испанското издание El Confidencial.

По последни информации "сините" вече са се примирили, че ще трябва да продадат белгиеца, който здраво напира да акостира на "Бернабеу" и тимът се е огледал в ненужния на "Ноу Камп" бразилец.

Лондончани смятат, че ще могат да си осигурят услугите на бразилския полузащитник срещу сума от 86 милиона паунда, макар че от Барса при всички положения ще искат да приберат по-голяма цифра, за да си избият голяма част от парите.

Все пак обаче усилено се говори, че двете страни по всяка вероятност ще се разберат, тъй като и самият Коутиньо иска да се завърне на Острова, където бе една от звездите на Ливърпул преди да премине в испанския гранд.

Този трансфер обаче до голяма степен ще зависи от ситуацията с ембаргото за трансфери, което е надвиснало над лондончани и което може да "удари" тима. Все пак обаче на "Стамфорд Бридж" вярват, че ще го избегнат и ще могат да си направят лятна селекция.