Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген стана поредният футболист на отбора, който се извини на феновете за срамното отпадане срещу Ливърпул в Шампионската лига.

Каталунците изковаха солидна преднина след класически успех в първия полуфинален мач, но на стадион "Анфийлд" бяха пометени с 4:0 и записаха едно от най-срамните отпадания в историята си.

"Съжалявам за късния отговор... Трябваше да си изчистя главата след загубата, преди да анализирам какво точно се случи. Все още мисля за това", сподели германецът.

"Получих толкова много съобщения след мача и искам да ви благодаря за подкрепата. Благодаря за окуражителните думи, за емпатията, уважението. Невероятни сте! Подкрепата ви е много важна за нас, защото ни държи изправени. Нуждаем се точно от това в момента."

"Сезонът все още не е приключил, защото имаме още един трофей за печелене - купата на Испания. Само заедно можем да успеем. В неделя играем последния мач у дома за сезона и ви очаквам на "Ноу Камп". Само Барса", написа тер Стеген.