Спряганият за сигурен нов футболист на Барселона Антоан Гризман е силно разтревожен от последните събития, свързани със съблекалнята на каталунците.

Според вестник "Спорт" французинът е останал изключително изненадан от новината, че тарторите на каталунския колос вече не го искат на стадион "Ноу Камп" след събитията миналото лято.

Тогава Гризи беше уточнил личните си условия с "блаугранас" и дори капитанът Лионел Меси направи публичен коментар, приветствайки колегата си. Доскорошният ас на Атлетико обаче се отметна и остана в Мадрид.

Сега той е твърдо решен да подпише с Барселона, но несериозното му поведение отпреди година не се е харесало на играчите на испанския шампион, които нямат намерение да делят една съблекалня с него. Това буквално е вцепенило Гризман.

Студеният душ за него е свързан и с последните коментари на суперзвездата Лионел Меси и шефа в защитата на тима Жерард Пике. Попитани за евентуалното привличане на Гризман, двамата отговориха много постно и дистанцирано. За разлика от изказванията им миналото лято...

Гризман дори опитал да осъществи контакт с някои от футболистите на Барса, за да разбере какво е настроението в съблекалнята относно неговото привличане. Сега Антоан вече се притеснява, че позицията на Меси, Пике и останалите ще накара шефовете да замразят трансфера. 

Интересното е, че преди десетина дни радио "Марка" излезе с любопитна информация, че Гризман е звъннал първо на Меси, преди да се договори и с ръководството на Барса.

Французинът е пращан също така в Манчестър Юнайтед и дори се твърди, че "червените дяволи" са провели разговори с агента му. Самият футболист обаче мечтае да облече фланелката на Барселона.