Нападателят на ПСЖ Неймар е готов на крайни действия, за да форсира своето завръщане в Барселона още това лято, информира вестник "Спорт".

Бразилецът обмисля официално изявление, в което да изрази своето желание за завръщане на стадион "Ноу Камп", като в същото време той ще поиска прошка за бягството си от лятото на 2017 година.

Тогава ПСЖ пренаписа историята, плащайки 222 милиона евро за правата на техничаря, който вече не е щастлив в Париж и прави всичко възможно аферата му с "принцовете" да приключи моментално.

Неймар няма да бяга от истината и ще каже точно това, което го измъчва от доста време насам. Той бил заслепен от милионите на ПСЖ и от възможността да бъде централна фигура в новия лъскав проект, вместо да бъде само помощник на суперзвездата в Барса Лионел Меси.

Южноамериканецът бил наясно, че кариерата му върви надолу и че той вече няма същата стойност на пазара. ПСЖ не премина 1/8-финалите в Шампионската лига през последните два сезона и това натежало в решението на бразилеца. Той вече е сигурен, че този отбор няма качествата и волята да се пребори за Ушатата.