Агентът на Филипе Коутиньо Киа Джорабчиян разкри, че трансфер кариоката в Манчестър Юнайтед практически не може да се осъществи заради силната привързаност на кариоката към Ливърпул.

Както е известно, офанзивният полузащитник на Барселона е свързван с Юнайтед, Ливърпул, Челси и ПСЖ, тъй като започва да се превръща в ненужен на стадион "Ноу Камп".

"Манчестър Юнайтед е велик клуб и аз имам свои клиенти там. Изпитвам голям респект към клуба, но ще бъде изключително трудно да видим Филипе там. Практически е невъзможно", заяви импресариото пред talkSPORT.

"Би било много трудно да го видим да играе за големия съперник на Ливърпул, тъй като той е толкова силно свързан с мърсисайдци. Времето му там беше фантастично. Неговото сърце е в Ливърпул."

"Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изгради страхотен състав и те трябва да решат дали искат да се подсилят с Филипе, дали има място за него в редиците им. Ако ще се местим във Висшата лига, трябва да бъде Ливърпул, но към момента това е много трудно за осъществяване."

"Президентът на Барса Бартомеу беше честен с мен, че иска Филипе да остане в клуба. Те направиха големи усилия да го вземат от Ливърпул и той е най-скъпата покупка в историята на Барса и вторият или третият най-скъп трансфер в света. Към момента нищо не се случва, всичко е наред с него", допълни агентът на играча.