Новата звезда на Барселона Антоан Гризман пожела на Ливърпул най-после да стане шампион на Англия и разкри, че преди две години е бил близо до трансфер в Манчестър Юнайтед.

Световният шампион с Франция коментира и вероятността да стане съотборник с Неймар, както и причината да остане в Ла Лига, вместо да се пробва на Острова.

"В Ла Лига се забавлявам и тук ние имаме нещо, което Висшата лига няма - слънцето. Преди две години Манчестър Юнайтед беше опция за мен, но аз се чувствам много добре в Испания", сподели Гризман пред телевизия "Скай спортс".

"Ливърпул е клубът, който харесвам най-много в Англия заради феновете им. Те заслужават да спечелят Висшата лига и се надявам един ден отново да станат шампиони на Англия."

"Трансферът на Неймар в Барса ще е труден. Нека първо се случи, после ще го коментираме. Той е страхотен играч. Ние имаме също така Дембеле, Малком и Коутиньо, можем да постигнем големи неща с тях."

"Надявам се да имам важна роля в Барса и да помогна с каквото мога. Най-добрият футболист в света ще ми бъде съотборник, но аз бих искал да играя и с Александър Лаказет, който е мой приятел. Има много талант, той е страхотен играч", добви Гризман.