Антоан Гризман и Барселона няма да се разделят през лятото, въпреки постоянните слухове за трансфер на французина.

Според вестник "Марка" испанският шампион и острието изобщо не мислят за раздяла. Гризи е наясно, че все още изпитва проблеми с адаптацията към стила на игра на отбора, но пък босовете на стадион "Ноу Камп" са търпеливи с него и ще му дадат нужното време.

Миналото лято Барса плати на Атлетико Мадрид 120 милиона за световния първенец, който не демонстрира нивото си с екипа на "дюшекчиите". И все пак Антоан е важна част от отбора, като в Барса са решили, че ще залагат на него и догодина.

Каталунците нямат никакво намерение да продават своя футболист, нито да го използват като разменна монета в евентуалните сделки за Неймар (ПСЖ) или Лаутаро Мартинес (Интер).

Нещо повече - Гризман твърдо ще остане в отбора, за да се засили рязко огневата мощ на "блаугранас" за идната кампания при почти сигурното привличане на Неймар или Мартинес. През този сезон Антоан има 14 гола в 37 мача, което не е чак толкова зле.

Договорът на Гризман с Барселона е до 30 юни 2024 година и поне засега неговото бъдеще е на "Ноу Камп", макар към техничаря да има силен интерес от Манчестър Юнайтед, Арсенал и ПСЖ.