Бившият президент на Интер Масимо Морати навярно казва истината, пускайки слуха, че "нерадзурите" готвят грандиозен трансфер с привличането на Лионел Меси от Барселона.

Според журналиста от TNT Sports Мартин Кастия трикратният европейски клубен шампион ще започне разговори с Барселона и акцентът в тях няма да е снайперистът на Интер Лаутаро Мартинес.

Както е известно, Мартинес е трансферна цел №1 на "блаугранас" и очевидно това доста е подразнило италианците. Сега те са готови да отвърнат на удара с удар. И то какъв...

Меси има договор до следващото лято с Барса и напоследък все по-усилено се говори, че може да смени обстановката. Той е изключително разочарован от слабото ръководство, което според него дърпа целия клуб надолу.

Под прицела на Меси е самият президент Хосеп Мария Бартомеу. Разривът в отношенията им е настъпил след излизането на новината, че босът е плащал пари под масата с цел уронване престижа на куп клубни легенди, сред които и Лео.

Сега Меси е готов да помисли за ново предизвикателство и се очаква Интер да му предложи феноменални лични условия, както и гаранция за мащабен проект, който ще се изгради около него.

Ако немислимият доскоро трансфер на Меси в Интер стане факт, отново ще станем свидетели на голямото му съперничество с Кристиано Роналдо, който носи екипа на Ювентус.