Офанзивният полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо не води преговори с нито едни клуб в момента. Това разкри агентът на играча Киа Джорабчиян.

"Поне засега Коутиньо е футболист на Байерн Мюнхен, но сега той натисна спирачката с тази контузия в глезена", започна импресариото пред TalkSPORT.

"Той се оперира преди около две седмици и ще се възстановява още шест, което означава, че ще пропусне почти целия сезон до края.Надяваме се да е готов за последните мачове в Бундеслигата през кампанията"

"Що се отнася за трансферния пазар, точно сега ние не провеждаме разговори с нито един клуб за евентуална сделка. Според мен клубовете са фокусирани върху пандемията и своята сигурност. Къде ще играе Филипе и кой ще го привлече, ще разберем след време", добави Джорабчиян.

Най-скъпата покупка в историята на Барселона има договор с Байерн за наем до края на сезона, но баварците нямат намерение да го привличат за постоянно. Интерес към играча има от Челси, Манчестър Юнайтед, ПСЖ, Интер, Евертън, Лестър и Нюкасъл.