Концернът за автомобилни гуми "Пирели" може да се окаже големият коз на Интер в смятания за невъзможен трансфер на Лионел Меси от Барселона. Така мисли босът на компанията Марко Тронкети.

Бъдещето на аржентинеца отново изглежда неясно, след като миналата седмица излезе информация за неговото недоволство от управлението на каталунския колос.

Слухът за пристигането на Меси в Интер беше пуснат от бившия бос на "нерадзурите" Масимо Морати и от време на време отново се появява в медийното пространство.

"Честно казано в трудни времена като сегашното ние не можем да инвестираме в спорта така, както досега. Правим го в Интер, Формула 1 и Купата на Америка", заяви Тронкети пред Gr Parlamento.

"Но трябва да питаме Стивън Жанг, от Интер трябва да направят опит за Меси. Ние можем да помогнем, но не можем да сторим нищо съществено", допълни босът на "Пирели".

Изказването му веднага породи сравнения, че концернът може да удари рамо на Интер по начина, по който "Фиат" го стори с Ювентус при трансфера на Кристиано Роналдо през 2018 година.