Легендата на ЛА Лейкърс Меджик Джонсън изрази възхищението си от представянето на новобранеца Лонзо Бол по време на лятната лига и предупреди, че Езерняците вече са по-добри отпреди. 

Гардът бе избран за МВП на турнира, след като помогна на Езерняците да спечелят купата и за мнозина той много напомня с играта си именно на Меджик, който е очарован от младока. 

„След като може да прави трипъл-дабъли в лятната лига, значи ще записва такива постижения и в редовния сезон. Както аз, когато дойдох тук, той също е под напрежение. На мен обаче не ми пукаше, както и на него. Играех своята игра, а Лонзо ще играе своята. Великите правят точно това” заяви Меджик. 

„Лонзо е специален и в това няма съмнение, тъй като умее да прави останалите по-добри. Той осигурява лесни кошове, което не може да се научи, а просто се носи. Малко са такива играчи в лигата. Притежава невероятна интелигентност и създава ситуации за останалите, което ни липсваше, а точно заради това, че имат такива баскетболисти Голдън Стейт, Сан Антонио и Кливланд са толкова добри” добави той. 

Другият новобранец на Езерняците Кайл Кузма също остави отлични впечатления, а заедно с новите Брук Лопес и Кентавиъс Колдуел-Поуп съставът изглежда доста солиден. „Ние вече сме по-добри. Тимът е много по-балансиран и мога да кажа, че всеки един наш двубой през сезона ще бъде изключително вълнуващ”.