ЛеБрон Джеймс остана шокиран след срамната загуба на Кливланд от Оклахома Сити със 124:148 и нямаше обяснение за случилото се. 

„Никога в баскетболния си живот не съм получавал 148 точки, дори и на видеоигра. Те правеха каквото си искат – вкарваха отвсякъде, движеха добре топката. Ние пък бяхме много, много зле“ заяви суперзвездата. 

„Ако плейофите започваха другата седмица с лекота щяхме да отпаднем още в началото. Сега обаче изобщо не мислим за това, защото трябва да намерим решение на проблемите. Трудно е да разберем защо се получава така“ добави той. 

„Честно казано не зная какво ще стане с отбора и нямам представа какво мисли ръководстото и какви разговори водят. Моята цел е да бъда на ниво, за да можем  да печелим, което в момента очевидно не се получава. Не мисля обаче за сделки и други неща“ каза още Джеймс. 

Серията от загуби отдалечи Кливланд много от лидерите в конференцията Бостън и Торонто, което означава, че тимът ще има домакинско предимство само в първия кръг на елиминациите, ако разбира се запази мястата си в Топ 4.