Идолът на ЛА Лейкърс Коби Брайънт призова най-крайните си фенове да подкрепят ЛеБрон Джеймс, след  като се заговори, че някои от тях не са доволни от идването на Краля при Езерняците. 

Коби, който изкара цялата си 20-годишна кариера при калифорнийци и само преди дни отпразнува 40-ия си рожден ден, е сигурен, че привържениците ще променят мнението си. 

„Чух за това, но ако вие сте мой почитател, значи сте фен на победата и на Лейкърс. За мен това е над всичко друго. Аз подкрепям отбора, откакто се помня и това никога няма да се промени. Всичко опира до успехите и титлите, така че вярвам, че тези хора ще направят това, което трябва“ заяви Брайънт в телевизионно шоу. 

„В крайна сметка и ЛеБрон, и Меджик, и Ражон, и Лонзо искат да спечелят титлата и точно към нея се стремят. Точно затова играем, а и не мисля, че той щеше да дойде тук, ако не очакваше да стане шампион“ добави той. 

Легендата се обади лично на Джеймс, когато стана ясно, че той ще подпише с Езерняците в началото на юли. Коби обаче категорично отхвърли възможността да се върне на паркета, както се заговори напоследък.