Стеф Къри отбеляза 29 точки за победата на Голдън Стейт над Финикс със 123:103, с което заедно с баща си Дел двамата излязоха на второ място в историята по точки от тандем баща и син. 

Те изпревариха Долф и Дани Шейс като вече имат 27 226 точки и изостават само от Джо и Коби Брайънт, които са с 38 895, така че определено гардът на шампионите ще трябва да се потруди още. 

„Това е нещо наистина специално. Знаейки кариерата на татко в продължение на 16 сезона и това, че той предаде щафетата на мен, не мога да не съм щастлив. Ще поискам обаче от комисията да брои и точките на Сет и така ще имаме по-голям шанс да настигнем Коби и баща му“ заяви Стеф. 

Той наниза 6 тройки за третия успех от началото на сезона на Голдън Стейт и също изрази удивлението си за голямата резултатност в мачовете. 

„Всички вкарват много. Ето сега Лейкърс и Спърс отбелязаха по над 140. Не зная дали това се дължи на съдийството или на това, че отболите играят по-бързо в нападение, но мисля, че това е нещо хубаво за играчите, които са настроени да мислят атакуващо“ заяви Къри.