Коби Брайънт зае мястото си край игрището в „Стейпълс Сентър“ в първата четвърт и вдъхнови не само феновете, но и играчите на ЛА Лейкърс за хубава победа. 

Легендата предизвика сериозно вълнение сред феновете на отбора, а след това видя как ЛеБрон Джеймс се отчита трипъл-дабъл от 28 точки, 11 борби и 11 асистенции при победата над Денвър със 121:114. 

„Разбира се, че го видях да седи до игрището. Един от най-великите за Езерняците. 20-годишната му кариера е изумителна. Да мога да бъда негов съперник в продължение на години, а сега да носия и екипа на отбора му, е нещо специално“ заяви ЛеБрон след 74-ия си трипъл-дабъл. 

Младокът Кайл Кузма помогна с 22 точки, а Джавел Макгий добави 21 за успеха, който бе изкован в последните минути, след като домакините губеха с 8 точки в средата на четвъртата част. Последва обаче серия от 15:2 и калифорнийци подчиниха Нъгетс като нанесоха първа загуба на тима от Колорадо, който стартира с 4 поредни успеха. 

„В предишните мачове след като изоставахме, не успявахме да направим обрат. Сега обаче се поучихме от грешките си и това бе от изключително значение“ заяви Джеймс, чийто тим се подобри до 2-3.