Александър Везенков се завърна на паркета в Евролигата и макар и да не игра много, помогна на Олимпиакос да се върне на победния път. 

Гръцкият тим спечели гостуването си на Байерн със 72:62, за да спре серията си от 3 поредни поражения, а българинът се отчете с 2 точки, 2 борби и коефициент на представяне от 3. Той бе на паркета 6 минути и половина, което все пак е добре, след като в предишния мач изобщо не игра. 

Естествено личеше, че той не е в добър ритъм, след като в последните мачове прекара доста време на пейката и в една ситуация бе преодолян без проблеми от Дерик Уилямс, който след това заби мощно с 2 ръце. 

Зак Лидей помогна на гостите с 12 точки и 12 борби, а Василис Спанулис и Янис Стрелниекс също имаха своя сериозен принос за триумфа на гръцкия състав, с който балансът на отбора се подобри до 4-4. 

Мачът бе изключително нискорезултатен, но в последната четвърт гостите се подобриха в нападение, като спечелиха последния период с 27:19, след като в предишните части не успя да мине границата от 16 точки.