Баскетболистите на Вашингтон поне за един мач показаха, че могат да играят много по-добре и за разлика от много други срещи този път не се предадоха, след като изостанаха сериозно. 

Уизърдс наваксаха пасив от 24 точки в средата на втората четвърт, за да победят ЛА Клипърс със 125:118 и да подобрят баланса си до 6-11. 

Напоследък се говори за скандали в отбора и за това, че звездите на тима Джон Уол и Брадли Бийл могат да бъдат трансферирани, но поне за един мач играчите показаха характер. 

„Все още има много неща, които да оправим. Не съм доволен и зная, че и останалите момчета също не са доволни от мястото, на което се намираме“ заяви Бийл, който вкара 27 точки. Уол реализира 30, а Джеф Грийн добави 20 за триумфа. 

Домакините спечелиха последната четвърт с 39:23, за да завършат обрата и да прекъснат серията на калифорнийци от 5 поредни успеха. Въпреки това с баланс 11-6 Клипърс върви отлично от началото на сезона. 

Останалите резултати: Орландо – Торонто 91:93 (победен кош на Дани Грийн в последната секунда), Маями – Бруклин 92:104, Ню Йорк – Портланд 114:118.