Този път ЛеБрон Джеймс бе посрещнат като герой при завръщането си в Кливланд, за разлика от първото си гостуване с екипа на Маями през есента на 2010-а. 

Тогава бе обиждан и освиркван заради решението си да отиде при Горещите, докато сега феновете на Кавс го аплодираха бурно, а по време на първото прекъсване в мача в залата бе пусната компилация от най-добрите му моменти от втория му период в тима. В края на видеото излезе надпис с големи букви – „БЛАГОДАРИМ ТИ, ЛеБРОН!“. 

„Беше наистина прекрасно. Всички сме по-различни отпреди 8 години и преживяването бе страхотно“ заяви суперзвездата, който през 2016-а изведе Кавс до мечтаната титла, а сега завърши с 32 точки и 14 борби, за да помогне на  Езерняците да спечелят със 109:105. 

Успехът не дойде лесно, като 17 секунди преди края Кайл Корвър дори пропусна да изравни със стрелба от  тройката от чиста позиция. В крайна сметка Кливланд логично загуби и е с най-лош баланс в Лигата от 2-14. 

Атмосферата по време на целия мач бе наистина специална и този път домакините отдадоха заслуженото на човека, който носи екипа на отбора в продължение на 11 сезона. „Героят се завърна!“ заяви треньорът Лари Дрю преди началото на сблъсъка. 

Още петима играчи на гостите завършиха поне  с 12 точки, като този път дори Алонзо Бол бе на ниво, като се отчете с 15 и добави 7 борби и 6 асистенции. Калифорнийци пък се подобриха до 10-7 и продължават изкачването си в конференцията.