Феновете на ЛА Лейкърс съвсем скоро ще празнуват титлата и ще се смеят на привържениците на Голдън Стейт Уориърс. Това обяви легендата на Езерняците Коби Брайънт. 

Идването на ЛеБрон Джеймс в отбора върна оптимизма сред почитателите на втория най-успешен тим в НБА и за Коби няма съмнение, че калифорнийци много бързо ще стигнат до върха. 

„Сигурен съм, че всичко ще бъде наред. В отбора има големи таланти, а генералният мениджър (Роб Пелинка) се справя страхотно и организацията е много гъвкава по отношение на финансовата част. Нека да се насладим на пътя, но докато се усетите Лейкърс отново ще са шампиони и ще се смеем на феновете на Уориърс, които се появиха от нищото“ заяви Брайънт по време на промоционално събитие в „Стейпълс Сентър“. 

„Случващото се в тима е тест за търпението на ЛеБрон и на този етап той прави всичко, за да балансира нещата. Това, че владее често топката не е рецепта за шампионска титла, но на този етап е важно да се постигат резултати, докато се постигне желание начин на игра“ добави той. 

Езерняците стартираха лошо и бяха с баланс 2-5 в началото, но след това се подобриха и при показатели 14-9 вече са 5-и в Западната конференция. Джеймс има по 27,8 точки, 7,7 борби и 6,7 асистенции на мач, като в края на месеца ще стане на 34.