Замразеният в Хюстън Рокетс Кармело Антъни ще бъде трансфериран в Чикаго, съобщиха американските медии, като се очаква сделката да стане факт днес. 

Крилото така или иначе няма да играе за Биковете, които ще опитат да го разменят за друг играч, а ако не успеят ще го освободят, за да може да подпише като свободен агент. 

Смята се, че ЛА Лейкърс има интерес към Антъни, но калифорнийци трябва да освободят място в отбора си, за да го картотекират и не планират да се разделят с някой играч, за да се случи това. 

Иначе тази нощ Ракетите паднаха лошо във Филаделфия с 93:121, но Джеймс Хардън реализира 37 точки и така стигна границата от 30 в 20-и пореден мач, за да изравни рекорда на Уилт Чембърлейн. 

„Уилт направи някои невероятни неща, които едва ли ще бъдат надминати. Да бъда споменаван обаче редом до него е нещо, което е прекрасно и именно за това всички играем“ заяви Брадата. 

Неговата серия започна след мача с Портланд на 11-и декември, когато завърши с 29 точки. В последните 4 мача на отбора пък е вкарал точно 200 точки. 

Той обаче отново не получи никаква помощ от съотборниците си, като тексасци губеха с 15 точки още на почивката, а след третата четвърт и с 31. Кенет Фарийд, който дойде след като бе освободен от Бруклин, дебютира за Хюстън с 13 точки.