Част от феновете на Ню Орлийнс освиркаха суперзвездата на тима Антъни Дейвис, който се завърна в игра след 3 седмично отсъствие заради контузия и след като преди 2 седмици поиска да бъде трансфериран, но все пак остана в отбора поне до лятото. 

Веждата не игра в последната четвърт при победата над Минесота със 122:117, но преди това се отчете с 32 точки и 9 борби за 25 минути на паркета и помогна на Пеликанс да спрат серията си от 4 поредни загуби. 

„Определено беше странно. Освиркваха ме? Няма проблем. Аз ще изляза и ще играя баскетбол. Бях изненадан от тази реакция, но в крайна сметка това е живота. Някои хора няма да ме харесват, но аз просто съм радостен, че съм на паркета, за да правя това, което обичам“ заяви Дейвис. 

В последната четвърт феновете започнаха да скандират името на крилото, след като мачът вървеше много оспорвано, но Дейвис остана на пейката, а треньорът обясни, че така или иначе идеята е била той да играе около 25 минути след контузията в показалеца на ръката. 

В крайна сметка домакините успяха да измъкнат успеха, като Джулиъс Рандъл имаше ключови изяви в края, а Джру Холидей вкара 27 точки. Така или иначе обаче, с баланс 25-31 Ню Орлийнс остава далеч от плейофите, което се отнася и за Минесота, които са 25-30.