Това, че Стеф Къри и брат му Сет са страхотни баскетболисти и стрелци не се дължи на гените само на баща им Дел. 

Мама Соня също демонстрира страхотни умения, след като вкара кош от центъра, по време на импровизиран турнир по стрелба в семейството, с което фондацията на Къри откри Звездния уикенд в НБА в Шарлът. 

Фамилия Къри бе разделена на 4 тима, като в първия бяха Стеф и съпругата му Аиша, във втория Сет и приятелката му Кали Ривърс, в третия сестра им Сидел и съпруга и Деймиън Лий, който е съотборник в Голдън Стейт със Стеф, а в четвъртия родителите Дел и Соня. 

Към всеки отбор имаше и по един играч, като целта бе да се отбележи кош с поднасяне, наказателен изстрел, тройка и кош от центъра. Времето изтичаше, когато Соня изстреля топката с една ръка и тя прониза кош, за да хвърли в екстаз всички от семейство Къри. 

„Шегувах се с децата и им казах, че ще ги бием. Те не вярваха, но ето какво стана“ заяви доволна мама Къри. „Това бе абсолютно невероятно“ каза Стеф, който заедно с брат си Сет ще участват в състезанието по стрелба от тройката. 

Иначе в Мача на Изгряващите звезди САЩ победи Света със 161:144 и спря серията си от 2 поредни поражения в сблъсъка. Двубоят включваше играчи от НБА първа или втора година и естествено предложи много шоуизпълнения, а Кайл Кузма от ЛА Лейкърс бе избран за МВП, след като вкара 35 точки за успеха.