Басктболистите на Сан Антонио удължиха сезона си поне с още един мач, след като сразиха Денвър със 120:103 и изравниха резултата в серията на 3-3 победи. Решаващият двубой №7 ще бъде в залата на Нъгетс. 

Ламаркъс Олдридж наниза 26 точки, а ДеМар ДеРозън добави 25 за успеха на Шпорите, които вкараха 57% от стрелбите си и преодоляха 43 точки от лидера на съперника Никола Йокич. 

Гостите вкараха едва 6 тройки от 24 опита и макар и да бяха в мача до началото на последната четвърт, която започна само с 5 точки пасив за тях, допуснаха първите 8 точки за периода и след това така и не се възстановиха, като разликата скочи до 21 точки. 

Руди Гей се включи с 19 точки от пейката за победителите, които вече веднъж спечелиха в Денвър, но сега ще трябва да го направят отново. Нъгетс бяха с най-добър домакински баланс след редовния сезон (34-7), но пък срещу себе си ще имат Грег Попович, който до момента е 3-3 начело на Сан Антонио в 7-и мачове. 

„Нещата се получиха добре за нас в този мач, след като много хора от ротацията дадоха своя принос“ заяви Попович, след като неговите резерви имаха предимство от 36:13 срещу играчите от пейката на съперника.