Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери започва да се изнервя и в близките дни ще търси разговор с ръководството за своето бъдеще, пише списание "Кикер".

Както е известно, договорът на французина изтича в края на сезона, но до момента босовете не го канят на разговор. През април Рибери навършва 35 години, а честите травми в последните сезони карат ръководството да го държи в режим "изчакване".

"Имам време, защото в следващите пет месеца съм тук. Пред има има доста опции", бе заявил Рибери след хеттрика си в рамките на 11 минути срещу аматьорите от Зоненхоф наскоро.

Франк имаше голяма заслуга и за успеха с 3:1 в Леверкузен миналия петък, когато отбеляза важното второ попадение. През есента обаче той беше два месеца в лазарета заради контузия в коляното, която е една от многото през последните години за него.

В Байерн практиката е да не се дават дългосрочни договори на играчи, преминали 30-те си години. Подобна е ситуацията и на друга клубна легенда - Ариен Робен.

"Трябва да проявим търпение и да вземем решение колкото се може по-късно", изненадващо заяви изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге пред телевизия "Скай". Казано по друг начин - и Байерн има доста опции...