Известният с чепатия си нрав полузащитник на Байерн Мюнхен Ариен Робен отново се погрижи да сложи катран в кацата с меда на баварците.

"Лалето" не беше особено щастлив и след гръмката победа с 5:0 над Бешикташ снощи, тъй като е недоволен от оставането си на пейката. Той влезе като резерва малко преди почивката, когато Хамес Родригес излезе контузен.

"Няма да казвам нищо по темата, защото всяка една дума ще дойде в повече. Ако изразя емоциите си, ще трябва да ходя при Брацо (б.р. спортният директор Хасан Салихамиджич) и при господин Румениге", коментира Робен.

"И нямам представа какво ще последва тогава, затова е по-добре да не ви казвам нищо.. Аз съм професионалист, вече съм на 34 години. Това са мачовете, за които живееш, в които ти настръхва кожата. И когато не играеш, тогава боли."

Той коментира и мача на стадион "Алианц Арена" снощи: "Не играхме добре през първото полувреме, когато бяхме 11 на 11. Правихме твърде много грешки. След червения картон на Бешикташ заиграхме по-добре, но това може да се случи и на нас в реванша. Трябва да внимаваме и да сме концентрирани в реванша. На почивката треньорът повиши тон".