Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес призна превъзходството на РазенБалшпорт Лайпциг, който обърна шампионите за успеха с 2:1, постигайки първа победа в историята си над най-успешния германски клуб.

"Ние се изправихме срещу съперник, който беше много агресивен и не спираше да тича. Лайпциг се представи силно не само срещу нас, но и в четвъртък в Лига Европа. И аз предупредих какво ни очаква. Ние не играхме така, както през последните седмици", коментира Хайнкес.

"И затова трябва да призная, че Лайпциг е заслуженият победител. Те имаха много добри положения през първото полувреме. Нашите положения дойдоха в последния половин час на срещата."

"Има и такива мачове, в които нещата не вървят така, както очакваш. Ние трябва да се борим за победите си. Трябва да признаем, че срещу нас излезе един страхотен противник."

"Играта с ръка на Илзанкер не беше дузпа. Реферът взе правилното решение. Щеше да ми бъде все едно, ако нашите конкуренти бяха загубили преди мача ни. Дали ще станем шампиони след един кръга или след два кръга, това са игри на медиите", добави Дон Юп.