Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Хамес Родригес говори за предстоящите полуфинални сблъсъци на Шампионската лига с Реал Мадрид, чиято собственост е.

"Разбира се, че тези два мача са специални за мен, защото играх там три сезона, бях щастлив и имам много хубави спомени и приятели в Мадрид. Но по време на мачовете ще се опитам да потиска чувствата си. Мисля само за моя отбор и за подготовката за мачовете", сподели Хамес, цитиран от "Тагесцайтунг".

"Реал знае от какво се нуждаеш, за да се бориш всеки сезон за трофея в Шампионската лига, за да пишеш история. Но Байерн няма защо да се плаши, защото е доказвал в исторически план, че може да се справи с Реал."

"Кристиано Роналдо е машина за голове и постоянно го доказва. Статистиката показва, че той е винаги там, когато отборът се нуждае от него. Надявам се, че срещу нас няма да има ден и че ние ще можем да покажем силна отборна игра. Реал Мадрид обаче не е само Кристиано, защото има силни играчи на всеки пост. Сигурно е, че няма да бъде лесно", допълни колумбиецът.