Треньорът на Байерн Юп Хайнкес заяви, че ще решава утре дали ще използва Давид Алаба и Корентен Толисо за първия мач срещу Реал (Мадрид) от полуфиналите на Шампионската лига. И двамата доскоро лекуваха травми. 72-годишният специалист е оптимист за сблъсъка, но въпреки това според него няма изявен фаворит.

"За Давид Алаба и Корентен Толисо ще решаваме утре сутринта. Отборите в тази фаза на турнира трябва да се справят с контузиите. Артуро Видал е важен за отбора, но трябва да преодолеем отсъствието му. Мачът ще е наслада за футболния фен, защото има има изключително класни играчи и в двата състава. Няма изявен фаворит, въпреки че имам добро предчувствие за нашия отбор", коментира Хайнкес на пресконференцията преди утрешната среща.

"По традиция не може да има фаворити на полуфиналите в Шампионската лига. Някои ще кажат, че Реал (Мадрид) спечели последните две издания на турнира и има предимство. Ние определено сме в добра позиция. Спечелихме титлата в Германия и сме на финал за купата на страната. Наслаждаваме се на изключителен сезон и искаме място на финала и в Шампионската лига", допълни треньорът, който спечели требъл с Байерн през 2013 година.