Байерн Мюнхен е убедителен лидер и през този сезон в Бундеслигата, записвайки три победи в първите три кръга, при голова разлика 9:2.

За изпълнителния директор на клуба Карл-Хайнц Румениге обаче баварците са под угрозата да се сринат заради постоянните балтии срещу тях.

През уикенда шампионите загубиха световния шампион Корентен Толисо и Рафиня, които ще правят компания за дълго време в лазарета на трайно контузения Кингсли Коман.

"Както преди ние имаме по двама играчи на всеки пост, но сега не трябва да се случва нещо извънредно, защото в един момент и ние ще имаме сериозни кадрови проблеми", коментира Кале.

"Най-важното при нас винаги е било не само да имаме топ-единайсеторка, но и да имаме качествена и дълга резервна скамейка, която да позволява на треньора да извършва ротации."

"Не ми харесва начинът, по който се играе срещу нас. Куриозното е, че това важи и за домакинските ни мачове. Това е нещо, което трябва да се промени в Бундеслигата. ГФС трябва да направи така, че играчите да бъдат защитени, говорейки със съдиите."

"Нещата не могат да продължават така, защото до десетия кръг няма да можем да съберем и 11 играчи. Не съм любител на наказанията, но когато разбрах за наказанието на Белараби, веднага си казах, че то е справедливо и наложително. Това е знак към останалите", добави Румениге.