Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач изрази оптимизъм, че неговият отбор ще покаже по-добра игра срещу Борусия Дортмунд в събота, отколкото срещу АЕК в снощния двубой от Шампионската лига.

Баварците надиграха гърците с 2:0 и с актив от 10 точки практически се класираха за елиминационната фаза на най-престижния европейски клубен турнир.

"Спечелихме заслужено. Не се отпуснахме и можехме да се възнаградим с още попадения през второто полувреме. В този мач нямаше фойерверки, но това можеше да се очаква. Най-важна е победата. Нещата изглеждат добре за класиране напред", коментира хърватинът.

"Левандовски се представи добре, вкара два гола. Можеше да реализира още толкова. АЕК стоеше много дълбоко в своята половина, те играят 5-4-1 и не затрудниха много."

"Борусия играе атакуващо, дербито е на техен терен и ние ще получим пространства. Очаква ни по-добър мач. Таблицата казва, че Дортмунд ще бъде фаворит, но Байерн може да победи всеки. Искаме да сме  щастливи след мача. Настроението в отбора е много добро. Излизат някакви неща по медиите, но това не е само в Байерн", добави Нико.