Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери отново показа буйния си характер, след като влезе в ръкопашен бой след горещото дерби на Бундеслигата с Борусия Дортмунд.

35-годишният французин тъкмо излизал от съблекалнята на стадион "Сигнал Идуна Парк" в 22.20 часа българско време в събота, когато преди да се качи в клубния автобус попаднал на стар познайник.

Става дума за неговия сънародник Патрик Гию, който работи като журналист за телевизия beIN Sports. Рибери се вбесил от мнението на бившия футболист Гию, че Франк има вина за два от головете на Борусия.

Футболистът е ударил репортера три пъти  по лицето и веднъж в гърдите. В информацията на вестник "Билд" се подчертава, че Рибери и Гию се познават от доста време. Спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич е бил информиран от Рибери за скандала и потвърди за случилото се.

Интересното е, че Гию е бил спасен от легендата на френския футбол Жан-Пиер Папен. Бившият футболист на Байерн се намесил веднага и предотвратил сериозен бой. Бекът на Байерн Рафиня също помогнал на репортера, спасявайки го от гнева на своя съотборник.

Раздал своите юмруци, бесният Рибери веднага се качил в автобуса на Байерн.