Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери все пак намекна, че кара последния си сезон в клуба, след като преди няколко дни отказа да обяви напускането си.

Както е известно, 35-годишният французин "обяви контра" на спортния директор Хасан Салихамиджич и не потвърди думите му, че през лятното навярно ще се стигне до раздяла. След равенството 3:3 с Аякс в сряда обаче крилото смени тона.

"Нека изчакаме и ще видим какво ще стане. Нека не си причиняваме стрес от тази ситуация. Аз винаги съм давал 100% от себе си за Байерн и винаги съм показвал респект към фланелката. Никога няма да забравя какво направиха за мен клубът и феновете. Трудно е, но в живота е така. Нека изчакаме", загадъчно коментира Франк.

"Искам да играя футбол докато тялото ми казва "добре си". Въпросът не е дали се забавлявам. Все пак съм професионалист от 16 години, 12 от които играя в Байерн. Нямам представа дали ще заема някакъв пост в клуба и сега не искам да мисля за това. Чувствам се добре и след близо три месеца ставам на 36 години. Играя добре и се забавлявам на терена. За щастие този сезон почти нямам травми и играя почти винаги", каза още Рибери.