Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен направи коментар за бъдещето си, след като през последните дни е свързван с бившия си отбор ПСВ Айндховен и с италианския Интер.

"Лалето" посети тренировка на "филипсите", които също водят зимна подготовка в Катар. Както е известно, 34-годишният ветеран е желан от треньора на холандците Марк ван Бомел.

"Много съм горд от получените оферти. През последните седмици ми беше много натоварено, особено за баща ми, който е мой агент. Хубаво е да чуеш, че клубовете се интересуват от теб", заяви Робен.

"Бъдещето ми не е решено, все още чакам и искам да изчакам. Искам да се фокусирам върху това да съм напълно здрав и да се завърна в игра след контузията в бедрото. Не зная кога, но разбира се, че ще трябва да взема решение."

"Няма да чакам до края на сезона, защото имам и семейство. Трябва да планирам нещата по-рано. За мен е привилегия, че има отбори, които се интересуват от мен. "

"Посетих ПСВ, защото имам добри приятели там. Треньорът ван Бомел ми е приятел и бивш съотборник от ПСВ, Байерн и националния отбор. Само изгледах тренировката им, бях там със стари приятели", добави Робен, който напуска Байерн в края на сезона след 10-годишна върна служба.