Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач изтезава своите футболисти при температури от -5 градуса, пише най-тиражният вестник "Билд".

По време на тренировката в сряда специалистът е наложил интензивни повторения при игра с топката между три отбора. Играчите трябваше да намират свободните пространства и да подават топката в дълбочина. И всичко това при максимални два контакта с топката.

"През второто полувреме Хофенхайм вкара напрежение върху нас, за нас стана по-трудно", бе заявил Ковач след успеха с 3:1 над "бандата на Нагелсман". Затова сега наставникът на баварците иска неговият отбор да действа още по-бързо с топка в крака и да не позволява на съперника да се организира добре.

Ковач не спря да дава сигнали със свирката и да ръкомаха по време на 35-минутното занимание, ако нещата не се получаваха така, както той иска.

Някои от звездите на Байерн бяха почти неразпознаваеми заради шапките и високите яки: Хамес Родригес, Кингсли Коман, Давид Алаба, Джером Боатенг, Ренато Санчес, Алфонсо Дейвис, Хави Мартинес и Леон Горецка.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="en" dir="ltr">Schneetraining! <a href="https://twitter.com/hashtag/MiaSanMia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MiaSanMia</a> <a href="https://t.co/mcrWq7gmYb">pic.twitter.com/mcrWq7gmYb</a></p>&mdash; FC Bayern München (@FCBayern) <a href="https://twitter.com/FCBayern/status/1087688462348767234?ref_src=twsrc%5Etfw">22 януари 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>