Полузащитникът на Байерн Мюнхен Леон Горецка беше големият герой при победата с 3:1 над Хофенхайм миналия петък, когато вкара за първи път два гола в един мач в Бундеслигата. Той обаче демонстрира голяма самокритичност.

"Аз мога да бъда незаменим за отбора и без да вкарвам. Освен това не гледам на този мач като най-добрият, който съм правил за Байерн. Второто полувреме не беше толкова добро за нас, колкото първото", заяви Горецка пред списание "Кикер".

"Аз самият също имах вина за това. Не бях толкова сигурен с топка в крака, както преди почивката. Не успявах да се освобождавам от противниците и да получавам топката както през първото полувреме."

"Най-лошото през този сезон ще бъде ако не защитим титлата си. Не може винаги да разчитаме на индивидуалната си класа. Ако нещата продължават по този начин, ще си имаме проблеми."

"Мануел Нойер няма да може да спасява всеки път удари като този, който отрази при 2:1 за нас срещу Хофе. Роберт Левандовски пък няма как да вкарва всеки път. Не може да разчитаме само на техните качества", каза още Горецка.