Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач остана много доволен от демонстрирания характер на неговия тим срещу неудобния Херта. Шампионите спечелиха с 1:0 и се изравниха с лидера Борусия Дортмунд на върха в таблицата.

"Спечелихме много труден мач. Срещу Херта загубихме доста точки при последните ни мачове с тях. Завършихме една чудесна седмица, в която не допуснахме гол във вратата си", отбеляза специалистът.

"От нас се очакват само хубави мачове, но днес трябваше да покажем и други неща - като воля и характер. И моят отбор се справи чудесно в това отношение. Статичните положения са оръжие, а Хави Мартинес винаги е готов да вкара след центриране."

"Кингсли Коман усети нещо в мускула и ние не получихме информация от лекарите веднага след мача за какво става дума. Утре Кингсли ще мине обстоен преглед. Ако травмата е сериозна той няма да играе срещу Ливърпул, но се надявам да не е толкова лошо."

"Борусия Дортмунд? Все едно ми е какво мислят, ние взехме нашия мач и сега ще се възстановяваме два дни. Утре ще изгледам на спокойствие мача на Борусия Дортмунд с Байер Леверкузен от дивана", завърши Ковач.