Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски разкри своите очаквания за реванша с Ливърпул утре. Двата тима не си вкараха в първия 1/8-финален мач на стадион "Анфийлд" и всичко ще се реши на "Алианц Арена".

"Няма да ми бъде лесно срещу Върджил ван Дайк, който се завръща за Ливърпул след наказание. Но в Шампионската лига е така. Трябва да направиш нещо особено, за да вкараш. Трябва да търсим всяка пролука и да използваме всяка възможност. Ливърпул допуска малко голове и ние трябва да натиснем газта", заяви полякът пред телевизия Sport1.

"Трябва да сме готови да отбележим, ако Ливърпул допусне грешка. Те са много силен отбор и го показват в първенството си, но също така имат и слаби страни. И там са нашите шансове. Зная, че те са се фокусирали навярно върху мен и затова ще трябва да опитам нещо непознато - да търся топката и да се опитам да отбележа."

"Ще търсим своите възможности в предни позиции, но в никакъв случая не трябва само да атакуваме. нужно е да покажем стабилност в отбрана и да сме компактни. Ще видим какво ще се случи", добави Левандовски.