Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер влезе в лазарета на отбора заради контузия в прасеца, но в личен план звездите при него са подредени по правилния начин.

Най-добрият вратар в света за периода 2013-2016 година се ожени през май 2017 година за приятелката си Нина Вайс, но това не пречи на хилядите му обожателки тайно да мечтаят за него.

Нойер, който често е в челните места в класации за най-сексапилните германски спортисти, няма навика да излиза често и да участва в партита. Това допълнително засилва интереса към него.

Най-новата фенка на Ману е плеймейтката и реалити звезда в Германия Анастасия Авилова, която разкрива, че е в търсене на голямата любов. Снималата се за куп еротични списания сексбомба заявява директно, че копнее да се запознае отблизо с мъжествеността на Нойер.

"Смятам, че Мануел Нойер е много, много горещ! Да, той ме възбужда силно, но за съжаление вече е зает", заяви палавницата пред списание Boulewahr. По всичко личи, че хубавата украинка ще трябва да търси любов и интимни ласки на друго място, защото Мануел минава отдавна за сериозен мъж, който държи на любимата си.  

                     Навярно Анастасия си представя Ману по този начин при срещата с нея....

    Срамежливият Нойер обаче сигурно би реагирал така при директно предложение от Авилова на предполагаемата им среща...