Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер разкри най-добрия си приятел в отбора. Това е защитникът Никлас Зюле, с когото световният шампион играе голф на "вързано". Загубилият винаги плаща яденето.

"Най-добрият ми приятел в Байерн? Хубав въпрос, защото всички сме доста често заедно. Но ще кажа Никлас Зюле. С него най-често излизаме навън, защото и двамата обичаме да играем голф", започна своя коментар Мюлер.

"Това е много добър спорт за професионални футболисти, защото не ти се налага да тичаш, но в същото време поддържа ума и тялото в кондиция. Освен това си сред природата. С Никлас винаги правим много завързани голф двубои. В края винаги си стискаме ръцете и загубилият трябва да плати яденето."

Зюле обаче признава: "Губя почти винаги и плащам храната. Надявам се до края на годината да го победя. Голфът стана много важен за мен, това е любимата ми хоби с разлика пред останалите".

Интересното е, че още в първата си година в Мюнхен Никлас смени къщата си, защото в новия квартал е имало голф-игрище точно срещу  настоящия му дом.