Галерия

Играчите на германския шампион Байерн Мюнхен са си направили вътрешен разбор без участието на треньора Нико Ковач преди двубоя с Айнтрахт Франкфурт в събота, твърди списание "Шпорт Билд".

Преди последния кръг за сезона авансът на мюнхенци беше две точки и евентуална загуба от "орлите" можеше да донесе титлата за Борусия Дортмунд. Себастиан Алер изравни за Айнтрахт след почивката, но в крайна сметка Байерн разби противника с 5:1 и грабна седма поредна салатиера.

Списанието информира, че миналата сряда всички футболисти на клуба са участвали в сбирката на играчите, в която не е имало нито един треньор. За сметка на това са пристигнали дори контузените футболисти.

На срещата са се изказвали опитните футболисти, като изданието гарантира за речите на Франк Рибери, Роберт Левандовски, Рафиня и Тиаго Алкантара. Фокусът бил насочен към последните два мача за сезона - споменатия такъв с Айнтрхат и финалът за купата на Германия с РБ Лайпциг тази събота. 

Футболистите на баварския колос са демонстрирали единност и са си обещали, че ще направят всичко един за друг на терена в името на общия успех.