Германският хегемон Байерн Мюнхен вече започна преговори със звездата на Манчестър Сити Лерой Сане, твърди телевизия "Скай".

Интересът на баварците към германския национал е оповестен публично от доста време, но през последните седмици се появиха информации, че самият футболист не иска да подсилва Байерн.

За първи път първенецът в Бундеслигата се е свързал с агентите на бързака, преговаряйки за личните му условия. Всичко това е станало с позволението на "гражданите", които нямат нищо против да осъществят сделка, която обаче да бъде на стойност поне 100 милиона евро.

Сумата идва висока за Байерн, но клубът спешно търси класно ново крило след напускането на звездите Франк Рибери и Ариен Робен. 

Проблем обаче може да се окажат и финансовите претенции на Сане, който наскоро е отказал предложение от Сити за нов договор с годишна заплата в размер на 12 милиона евро. Така автоматично той ще бъде сред най-добре платените играчи на баварците, ако отстоява своите апетити по отношение на финикийските знаци...