Най-върлите фенове на Байерн Мюнхен тръгват на истинска война с ръководството след скандалния мач в Зинсхайм нa 29 февруари.

Тогава на два пъти феновете на Байерн вдигнаха обидни транспаранти, засягащи боса на Хофенхайм Дитмар Хоп. Шефовете на германския шампион застанаха зад Хоп и се заканиха, че привържениците ще понесат наказанията си.

Действията на ултрасите бяха определени като "най-грозното лице на Байерн", но по време на вчерашния домакински мач с Аугсбург феновете отговориха.

"Най-грозното лице на Байерн" показват тези, които взимат кървавите пари от Катар и компания", гласеше на един от транспарантите, като в същото време имаше куп обидни думи към германската футболна лига и германския футболен съюз заради колективните наказания на цели агитки.

Към момента няма реакция от ръководството на Байерн, тъй като ситуацията е много деликатна. Както е известно, именно разбунтувалите се фенски звена се грижат за атмосферата на стадион "Алианц Арена" и те дерат гърла по време на гостуванията на отбора.