Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик направи своя анализ след победата с 5:2 над Айнтрахт Франкфурт, при която асът на гостите Мартин Хинтерегер се отчете с "хеттрик". Той матира баварците два пъти за три минути, но по-късно си вкара автогол.

"Много съм доволен от показаното през първото полувреме, защото доминирахме. Начинът, по който Давид Алаба игра като централен защитник и командваше защитата, това говори за класа", коментира Флик.

"Също така в този мач трябва да похвалим Томас Мюлер, който използваше много добре свободните пространства и участваше пряко във вкарването на някои от головете. Първото полувреме беше така, както си го представяхме."

"Веднага след почивката покачихме на 3:0 и навярно това доведе до отпускане в редиците ни. Липсваше ни концентрация и не стояхме толкова добре срещу топката. Франкфурт е много добър на статични положения и ние бяхме наясно с това."

"Но не реагирахме добре при головете им. Ще изгледаме ситуациите отново и ще си вземем поука. Във вторник се надяваме нва хубав мач. Няма значение какъв резултат ще се получи срещу Борусия Дортмунд, този мач няма да реши титлата. В момента силите са изравнени и отборите играят атрактивен футбол", добави Флик.