Голямата битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри наближава. Очаква мачът да започне между 6 и 7 часа сутринта българско време в неделя.

У нас сблъсъкът няма да се предава по нито една телевизия, но специализираният сайт Boec.bg предоставя информация къде може да се проследи.

Във Великобритания местните телевизии ще предават сблъсъка на техния сънародник чрез „BT Sport Box Office“. За да си пуснат услугата, феновете ще бъдат таксувани по 20 паунда.

Френският „CANAL+ Sport“ ще излъчва директно битката за световната титла на WBC в тежка категория. Мачът ще бъде предаван и по руската „Матч!“ напълно безплатно.

В Германия, Италия, Австрия и Швейцария пък ще гледат стрийма на „DAZN“. Ако телевизорът ви има турската „DMAX“ или израелския канал „Sport 1“ също ще можете да се насладите на събитието. В Южна Америка гигантът „Fox Sports“ е взел правата. Скандинавските страни ще разчитат на „ViaPlay“.

Ако нямате достъп до нито един от изброените канали, ще трябва да търсите предаване на живо в интернет. Живеем в модерни времена, платформите за стрийминг в мрежата са много повече, отколкото предполагаме.