Кубрат Пулев може да получи уникална възможност за реванш срещу Владимир Кличко. Легендарният украинец нанесе единствената до момента загуба на Кобрата на професионалния ринг.  Бившият световен шампион нокаутира българина в 5-ия рунд на битката им през 2014-а в Германия.  Пет години по-късно пред Кубрат се отваря страхотен шанс да си върне на Стоманения чук.

Според медиите в Украйна Кличко почти сигурно ще се завърне на ринга, след като обяви оттеглянето си през 2017-а. На 25 март Владимир ще навърши 43 години, но от известно време дава индикации, че е готов отново да сложи ръкавиците в професионални битки. 

Последните данни гласят, че легендата е получил предложение да изиграе три двубоя в рамките на година, за което да получи колосалните гарантирани 40 милиона долара. Първият трябва да е през месец май в Германия срещу представител на Топ 10 на световната ранглиста. Именно такава възможност се очертава да е Кобрата, който в момента е под №7 в класацията Вохгес. 

Българинът ще боксира на 23 март 6 Калифорния срещу Богдан Дину и при успех, както и завръщане на Кличко, изглежда няма да е толкова сложно да се организира подобен сблъсък в края на май. При успех на украинеца следващите му две срещи трябва да са на стадион "Уембли". Едната е предвидена да бъде с Антъни Джошуа, а другата с Тайсън Фюри. Владимир загуби и от двамата, преди да сложи край на бокса. 

Отделно от гарантираните 40 милиона долара Кличко ще получи и солиден процент от приходите от всеки от тези двубои. Според последната информация легендата ще бъде освободен от договора при загуба в една от тези битки и няма да е задължен да участва в останалите.