Галерия

Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния.

Причината е временното замразяване на лиценза на Кобрата за двубои в щата, дошло след целувката му с Джени Равало, популярна като "Кралицата на голото суши" или Джени Суши. Новината съобщи мениджърът на софиянеца Ивайло Гоцев пред Bulgaria.com. Това е сайтът на Евгени Веселинов, който следеше всяка стъпка на Пулев в Калифорния.

Вижте коя е Джени Суши в нашата галерия

Гоцев добави, че "до изслушването пред Комисията на 14 май ще продължат да правят неща". "Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред, адвокатът на Равало", добави Гоцев. 

Писмото е "трета серия от филма "Империята отвръща на удара" на Пулеви и Сие", пише българското издание в САЩ, като по този начин прави препратка към легендарната поредица Междузвездни войни.

Четете всичко по темата тук

"Първата бе снимката, която публикува Тервел Пулев в профила си във Фейсбук на "Кралицата на голото суши", която купонясва в 06.00 сутринта във фоайето на хотела, където българските победители посрещаха гости цяла нощ след мачовете им".

"Втората серия прерасна вече във видео с еротичния танц на Джени Суши в скута на гост на купона в хотела", допълва агенцията.