Пропадна мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на „Уембли”. Българският боксьор е бил в напреднали преговори с британеца, преди Ей Джей да претърпи поражение от Анди Руис-младши. Това разказа Кобрата в интервю за NOVA от САЩ.

„Планирахме октомври месец да играя с Джошуа и вече се уточняваха детайлите”, заяви Кубрат Пулев.
 
Ако очакваният реванш между Руис и Джошуа се състои, Пулев ще трябва да почака за сблъсък с някой от двамата. При подобен сценарий обаче е възможно титлата на IBF да бъде овакантена и Кобрата да се бие за нея с някой от следващите в ранглистата. Вероятно двубоят ще бъде след септември в Лас Вегас, но със сигурност опонент няма да е Фюри.
 
„Тайсън Фюри не е толкова напред в ранглистата на IBF, друг е човекът, който евентуално може да се изправя срещу него. Агит Кабайел се казва от Германия, от турски произход. Ще видим, ще видим как ще се наредят нещата”, заяви българският боксьор.  
 
Кубрат Пулев е уверен, че на следващото заседание на Атлетическата комисия на 22 юли, лицензът му за Калифорния ще бъде възстановен, с което ще се сложи край на сагата „Джени Суши”.
 
„Санкцията, която наложиха срещу мен смятам, че е беше прекалено голяма за нещо подобно, но така са го решили. Няма проблем”, сподели Кобрата.