Точно два месеца след грандиозния успех на второто издание на професионалните бойни гала вечери по кикбокс, муай тай и карате киокушин SENSHI, сега предстои нов още по-зрелищен екшън.

Третото издание на SENSHI ще бъде особено специално и за пръв път ще представи на публиката битки единствено по карате киокушин по правилата на новата професионална лига на Световния киокушин съюз - KWU International Professional League. Правилникът включва фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са позволени дори хвърляния и удари с лакти.

SENSHI ще се организира и в уникален за бойна гала вечер формат – битките ще се проведат в рамките на два дни, с квалификации, полуфинали и финални срещи. Зрелищното събитие започва на 4 юли от 20 часа и ще продължи на 5 юли, когато стартът е планиран отново за 20 часа. Този път домакин на гала вечерта ще бъде черноморският курорт Камчия, а двубоите ще се разиграят в Амфитеатъра в курорта. 

В този период в Камчия ще се провежда и друго грандиозно събитие за света на бойното изкуство – 13-ия международен тренировъчен лагер по карате киокушин на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз.

Той започва на 1 юли и ще продължи до 7 юли, като специално за него у нас пристигат близо 1600 каратисти. Очаквайте повече подробности за SENSHI, жребия на двубоите и изненадите, които организаторите са подготвили.