Кикбоксьорката Мари Ланг е една от най-желаните жени в Германия и в същото време голям брой от нейните почитатели се страхуват да я доближат...

Тя е местната кралица в кикбокса, печелейки 35 поредни мача по пътя към шестата й световна титла. 32-годишната хубавица е измъчвана от безброй травми, в резултат на тежките тренировки и купищата мачове.

Но тя винаги намира сили да продължи до следващата си победа. Този път симпатичната 176-сантиметрова бойна машина реши да отдъхне в Тайланд, откъдето пусна и неустоима снимка.

На нея Мари е показала дупето си, част от което е останало защитено от слънчевите лъчи заради банския й, но се забелязват и изгаряния в характерния червен цвят.  Разбира се, последваха куп коментари в социалните мрежи, но изразилите своите копнежи към Ланг едва ли ще имат смелостта да й го кажат лично.

"Останах да лежа прекалено дълго време на корем на слънцето. Леките болки ги потиснах с тренировки. Обичам да отдъхвам в Тайланд, ходих и миналата година там", заяви Ланг, цитирана от вестник "Билд".

Състезателката минава за почитателка на футболния Байерн, като в социалните мрежи тя е пускала снимки с Томас Мюлер, Леон Горецка, треньора Нико Ковач и стадион "Алианц Арена".