12 киокушин и кикбокс двубоя ще видят зрителите на бойната шоу SENSHI на 26 октомври във Варна. То ще е четвъртото поред за тази година, като този път на арената ще се бият каратисти срещу кикбоксьори, а специалната изненада, с която ще се открие бойната галавечер, е женски кикбокс сблъсък. 

За купа ще се бори световната ни и европейска шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова, която гостува в "България сутрин". Тя ще се срещне на ринга с непобеждавана до момента рускиня. 

"Имах доста натоварена и тежка година. Цяла година съм се подготвяла, имам един хубав ритъм и го поддържам", каза в студиото на "България сутрин" Теодора Кирилова, която ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Тя обясни, че познава стила на опонентката си и вече има изградена тактика за ринга.

"Ще играем три рунда по три минути, познавам я рускинята. Няма да има тайни между нас, доста често съм играла срещу руски представителки от нейния отбор", сподели Теодора. Тя обясни, че жените в този спорт в България са малко, но качествени.

"Запалих се покрай моя съпруг, така влязох в залата. В европейските държави не е много популярен този спорт за жените, но в страни като Русия това не е така", посочи Теодора в ефира на Bulgaria ON AIR. Спортистката обясни, че участието й в бойното шоу SENSHI на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна е едно от най-важните й за годината, защото в галата участват едни от най-добрите имена на международната сцена на бойните спортове.